Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Historia Universalis
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Publicitate in Historia Universalis
246 lei
Brand
2
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Historia Universalis este un proiect media privat al jurnalistului Adrian Popovici, editor coordonator,o publicatie autonoma de Istorie globala aplicata, menita sa acopere toate epocile istorice de pe toate meridianele planetei. Revista este disponibila numai on-line si permite colaborari externe prin inregistrarea si postarea de articole in format electronic.

Historia Universalis a fost lansata initial pe Altermedia Romania, in vara anului 2005, in cadrul rubricii omonime.

In primavara anului 2007 autorul a decis sa continue proiectul pe cont propriu, prin achizitionarea unui domeniu autonom si lansarea unei reviste sub egida sa.

Historia Universalis este un proiect media, non-profit, având ca scop promovarea libertăţii de expresie prin stimularea implicării sociale şi facilitarea accesului cetăţenilor la informaţie.

Historia Universalis este continuarea firească a unui proiect de succes, şi anume rubrica omonima Historia Universalis. Din august 2005, acest proiect de istorie alternativă prezintă publicului interesat "cealaltă faţă a istoriei", aceea pe care istoria oficiala o ocoleşte sau o denaturează în mod sistematic. De-a lungul a doi ani de activitate, am abordat subiecte precum: Cruciadele, Marile Descoperiri, lucrurile nespuse despre războaiele din Kosovo, Afghanistan şi Irak. Am căutat, în acelaşi timp, să aducem în atenţia publicului nu senzaţionalul, grotescul şi comercialul, ci valorile autentice, implicarea socială şi respectul faţă de adevăr.

Spre plăcuta noastră surpriză, initiativa Historia Universalis şi-a cucerit în scurt timp un public fidel şi tot mai numeros.

http://www.adrianpopovici.eu

Adrian Popovici-editor coordonator
Din Gura in Gura